- SPONSOR -


- SPONSOR -

Nga Lutfi DERVISHI – Patronazhistët e ekraneve… Nga Lutfi DERVISHI – Patronazhistët e ekraneve…
Nga Lutfi DERVISHI - Patronazhistët e ekraneve…
Vazhdo leximin... Nga Lutfi DERVISHI – Patronazhistët e ekraneve…
Nga Andi BUSHATI – Pse pas korruptimit të zyrtarit të FBI-së qëndron Edi Rama Nga Andi BUSHATI – Pse pas korruptimit të zyrtarit të FBI-së qëndron Edi Rama
Nga Andi BUSHATI - Pse pas korruptimit të zyrtarit të FBI-së qëndron Edi Rama
Vazhdo leximin... Nga Andi BUSHATI – Pse pas korruptimit të zyrtarit të FBI-së qëndron Edi Rama
Nga Basir ÇOLLAKU – Rama, i pandehur i FBI në 21 janarin amerikan Nga Basir ÇOLLAKU – Rama, i pandehur i FBI në 21 janarin amerikan
Nga Basir ÇOLLAKU - Rama, i pandehur i FBI në 21 janarin amerikan
Vazhdo leximin... Nga Basir ÇOLLAKU – Rama, i pandehur i FBI në 21 janarin amerikan
Nga Andi BEJTJA – Gangsterët që përdhunuan sigurinë e Amerikës dhe pluralizmin në Shqipëri Nga Andi BEJTJA – Gangsterët që përdhunuan sigurinë e Amerikës dhe pluralizmin në Shqipëri
Nga Andi BEJTJA - Gangsterët që përdhunuan sigurinë e Amerikës dhe pluralizmin në Shqipëri
Vazhdo leximin... Nga Andi BEJTJA – Gangsterët që përdhunuan sigurinë e Amerikës dhe pluralizmin në Shqipëri
Nga Meri LIKA – Yuri, Yuri, si më dëgjon? Marrje! Nga Meri LIKA – Yuri, Yuri, si më dëgjon? Marrje!
Nga Meri LIKA - Yuri, Yuri, si më dëgjon? Marrje!
Vazhdo leximin... Nga Meri LIKA – Yuri, Yuri, si më dëgjon? Marrje!
Dosja në SHBA, si ndryshoi Rama pas arrestimit të McGonigal Dosja në SHBA, si ndryshoi Rama pas arrestimit të McGonigal
Dosja në SHBA, si ndryshoi Rama pas arrestimit të McGonigal
Vazhdo leximin... Dosja në SHBA, si ndryshoi Rama pas arrestimit të McGonigal
Nga Enver BYTYÇI – Karma që do t’i kthehet si bumerang Edi Ramës! Nga Enver BYTYÇI – Karma që do t’i kthehet si bumerang Edi Ramës!
Nga Enver BYTYÇI - Karma që do t’i kthehet si bumerang Edi Ramës!
Vazhdo leximin... Nga Enver BYTYÇI – Karma që do t’i kthehet si bumerang Edi Ramës!
21 janari, karafilat e propagandës pengojnë drejtësinë 21 janari, karafilat e propagandës pengojnë drejtësinë
21 janari, karafilat e propagandës pengojnë drejtësinë
Vazhdo leximin... 21 janari, karafilat e propagandës pengojnë drejtësinë
Günther ANDERS – Braktisja e njeriut Günther ANDERS – Braktisja e njeriut
Günther ANDERS - Braktisja e njeriut
Vazhdo leximin... Günther ANDERS – Braktisja e njeriut
Dosja 184 drejt mbylljes. Asnjë ditë burg për blerësit e votave në Dibër? Dosja 184 drejt mbylljes. Asnjë ditë burg për blerësit e votave në Dibër?
Dosja 184 drejt mbylljes. Asnjë ditë burg për blerësit e votave në Dibër?
Vazhdo leximin... Dosja 184 drejt mbylljes. Asnjë ditë burg për blerësit e votave në Dibër?
Pse nuk e lejon Rama hetimin e udhëtimeve me çarter Pse nuk e lejon Rama hetimin e udhëtimeve me çarter
Pse nuk e lejon Rama hetimin e udhëtimeve me çarter
Vazhdo leximin... Pse nuk e lejon Rama hetimin e udhëtimeve me çarter
Nga Andi BUSHATI – Pse opozita nuk fiton dot (atë që kërkon) Nga Andi BUSHATI – Pse opozita nuk fiton dot (atë që kërkon)
Nga Andi BUSHATI - Pse opozita nuk fiton dot (atë që kërkon)
Vazhdo leximin... Nga Andi BUSHATI – Pse opozita nuk fiton dot (atë që kërkon)
Nga Ylli MANJANI – Pa Tiranën, demokracia nuk ia del dot! Le ta vëmë në provë Belindin! Nga Ylli MANJANI – Pa Tiranën, demokracia nuk ia del dot! Le ta vëmë në provë Belindin!
Nga Ylli MANJANI - Pa Tiranën, demokracia nuk ia del dot! Le ta vëmë në provë Belindin!
Vazhdo leximin... Nga Ylli MANJANI – Pa Tiranën, demokracia nuk ia del dot! Le ta vëmë në provë Belindin!
Të dhënat që rrëzojnë propagandën për gropën e betonit në Tiranë Të dhënat që rrëzojnë propagandën për gropën e betonit në Tiranë
Të dhënat që rrëzojnë propagandën për gropën e betonit në Tiranë
Vazhdo leximin... Të dhënat që rrëzojnë propagandën për gropën e betonit në Tiranë
“Aktiv1st”/ Shtohet presioni mbi administratën para fushatës së 14 Majit “Aktiv1st”/ Shtohet presioni mbi administratën para fushatës së 14 Majit
“Aktiv1st”/ Shtohet presioni mbi administratën para fushatës së 14 Majit
Vazhdo leximin... “Aktiv1st”/ Shtohet presioni mbi administratën para fushatës së 14 Majit
Nga Lutfi DERVISHI – Kur krimi shpall monitorimin e policisë Nga Lutfi DERVISHI – Kur krimi shpall monitorimin e policisë
Nga Lutfi DERVISHI - Kur krimi shpall monitorimin e policisë
Vazhdo leximin... Nga Lutfi DERVISHI – Kur krimi shpall monitorimin e policisë
Nga Enver BYTYÇI – Dhe rrimë e vështrojmë si grabisin piratët e shtetit! Nga Enver BYTYÇI – Dhe rrimë e vështrojmë si grabisin piratët e shtetit!
Nga Enver BYTYÇI - Dhe rrimë e vështrojmë si grabisin piratët e shtetit!
Vazhdo leximin... Nga Enver BYTYÇI – Dhe rrimë e vështrojmë si grabisin piratët e shtetit!
Nga Kim MEHMETI – Pasi plaçkitën popullin, hajdutët e ’Rilindjes’ po vjedhin njëri- tjetrin! Nga Kim MEHMETI – Pasi plaçkitën popullin, hajdutët e ’Rilindjes’ po vjedhin njëri- tjetrin!
Nga Kim MEHMETI - Pasi plaçkitën popullin, hajdutët e ’Rilindjes’ po vjedhin njëri- tjetrin!
Vazhdo leximin... Nga Kim MEHMETI – Pasi plaçkitën popullin, hajdutët e ’Rilindjes’ po vjedhin njëri- tjetrin!
Anijet amerikane në Vlorë, faktet që ngrenë dyshime për një aferë Anijet amerikane në Vlorë, faktet që ngrenë dyshime për një aferë
Anijet amerikane në Vlorë, faktet që ngrenë dyshime për një aferë
Vazhdo leximin... Anijet amerikane në Vlorë, faktet që ngrenë dyshime për një aferë
Nga Meri LIKA – Vulaxhi të humbtë vula! Nga Meri LIKA – Vulaxhi të humbtë vula!
Nga Meri LIKA - Vulaxhi të humbtë vula!
Vazhdo leximin... Nga Meri LIKA – Vulaxhi të humbtë vula!