GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

101 vjeçari shërohet nga koronavirusi, kishte lindur që në kohën e gripit spanjoll

Një burrë 101-vjeçar ka dalë nga spitali pasi është shëruar nga koronavirusi, tha Gloria Lisi, nënkryetarja e Bashkisë së Riminit.

I moshuari, emri i të cilit nuk është bërë publik, u shtrua në spitalin e qytetit verilindor javën e kaluar, pasi testi për Covid-19 rezultoi pozitiv. Por të enjten, ai ishte shëruar. Lisi tha se ky rikuperim ishte vërtet i jashtëzakonshëm, që jepte shpresë për të ardhmen. “Zoti P. ia doli. Familja e mori në shtëpi të enjten në mbrëmje. Kjo na mëson se edhe e ardhmja e një 101-vjeçari nuk është e paracaktuar”, tha ajo.

Ajo që e bën edhe më të veçantë historinë e tij është fakti që ka lindur në vitin 1919, gjatë pandemisë së gripit spanjoll, që vlerësohet se i ka marrë jetën 30-50 milionë personave.

Në Rimini janë regjistruar 1189 raste me koronavirus, sipas departamentit të Mbrojtjes Civile, ndërsa e gjithë Italia është një ndër vendet më të prekur nga pandemia, me numrin më të lartë të vdekjeve në të gjithë botën.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More