GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit

Apelet për të bojkotuar filmin Cyers dhe Netflix shembet në bursë

Nën akuzë xhirimi francez për vajzat “e lezetshme”

Mijëra persona kanë lançuar një apel për të bojkotuar Netflix për shpërndarjen e filmit francez ‘Mignonnes’ (me titullin anglisht ‘Cunities’, ‘të lezetshmet’), fajtor – sipas apeluesve – për portretizimin e protagonisteve të reja në një mënyrë seksueliste në lokandinë dhe të paraqitjen në të të një skenë kërcimesh me vajza 11-vjeçare, të gjykuara të papërshtatshme.

Hashtagu #cancelnetflix u bë viral dhe aksionet e kompanisë u shembën në bursë, duke humbur 9 miliardë dollarë brenda një dite.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni