GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Basir ÇOLLAKU – Godina humbi, Demokratët fituan

Krimi nuk del me krim, siç plumbi del me plumb. Demokratët e mundën Ramën dhe klientët e tij.

E si luftohet njeriu krimmbushur Edi Rama.duke bashkëpunuar me të inkriminuarit kundër demokratëve?

Ndoshta dikujt i interesonte mbase, djegia e godinës, për të bërë një pallat dhjetrakatësh. Projekti ka qenë i vjetër, përpjekja e re.

Kush do të kuptojë gjen mënyrën, kush nuk do, gjen justifikimin.

Armë dhe persona në kërkim në selinë e PD…

Tronditëse:

“…Aty menduan se po më bënin viktimë prandaj ika. Aty ka armë dhe njerëz në kërkim”, ka thënë Pellumb Matraku, punonjës sigurie në selinë PD, duke pohuar arsyen thelbësore të ikjes nga puna me 7 janar 2022, një ditë para protestës. Ai mbetet njeri fisnik me sjelljen e tij.

Pyetja me përgjigje brenda është:

Armë dhe të inkriminuar!!!!??

Dikush apo disa, një sekt, ka dashur dhunë me çdo kusht???

Dëshmi e gjallë dhe shumë serioze te dera e PD.

Me kë ndenjen në kat të dytë armët dhe të inkriminuarit, meqë z Bardhi i kishte kontrolluar vetë të gjithë personat brenda godinës??

I kishte takuar me Bashën ekipin e armatosur dhe të inkriminuar??!

Ata që nuk linin as mizën pa leje brenda, paskan formuar një ushtri kundër demokratëve dhe festuan fitoren bashkë me policinë?  Basha dhe Bardhi thanë se kanë marrë çdo masë.

Çdo armë?

Çdo vrasës?

Çdo të inkriminuar?

Çdo trafikant droge?

Policia e Shtetit, Prokuroria, kanë mundësi për të hetuar me emergjencë dhe sipas përgjegjesisë penale të marë të pandehur politikanët lejues.

 Nëse kanë hyrë armë dhe të inkriminuar në godinë me 7 janar, kjo është pregatitje, për vrasje me paramendim ndaj demokratëve. Nuk ka organizatorë të tjerë të rastësishëm.

Prokuroria e Tiranës sot ka reaguar shpejt.

Nuk duhet toleruar dhe mirë është telefonat e personave me rekorde, banorë force në PD të merren dhe të nxirren komunikimet me punëdhënësit..

Kush e furnizoi me gaz lotsjellës dhe lëndë lakrimogjene PD?

Kush e përdori ndaj protestuesve?

A kishin leje?

Kush i urdhëroi?

Kush i plagosi protestuesit?

Kush i gjakosi?

Kush rrezikoi t’i vrasë, t’u nxjerrë sytë, thyejë këmbë e duar?

Policia zyrtarisht deklaroi se nuk e kemi hedhur ne gazin, apo dërguar ne!! Deri ne orën kur Rama i urdhëroi të nderhynin.

Kjo është akuzë për vrasje, sepse dendësia e hedhjes së lëndëve helmuese, kalonte modelin e Llesh kimikut dhe përberja e gazit kërkon nje akt ekspertimi për rrezikshmerinë  ndaj shëndetit të njerëzve!!

Po njerëzit e armatosur kush i punësoi???!

Kundër kujt??

Me çfarë çmimi?

E gjitha kjo larg klisheve diplomatike për paqe, pasi e kanë bërë supermullar, mullarin me mbeshtetjet e  gabuara.

Rojet e paligjshme janë paguar nga kush??

Në qeli, nëse hetimi nuk masakrohet nga ndërhyrjet e Edi Ramës njerëz të penduar mund të thonë të vërteta të mëdha dhe të frikshme.

Mafia nuk bën më tepër.

Për ta, kur preket pushteti, kur preken privilegjet, kur trazohen paratë, është kohe për të vrarë.

Deputët e PD duhet të reflektojnë.

Nëse duan të kenë marrëdhënie me votën e demokratëve duhet të reflektojnë thellësisht.

Nuk kanë nevojë të bindin para kamerave me filozofi perëndimore.

Shikoni komentet e tejetzemëruara në medie sociale. Njerëzit janë të dëshpëruar nga braktisja dhe përdorja. Dhe nuk janë tek tuk. Janë masivisht. Sondazhi është i vetëbere. Rezultati është transparent. Trishtimi i tyre rendit të votuarit prej tyre shpesh në një rang me qeveritarët.

Deri në fund të mandatit secili administron vetë vullnetin. Por koha kur oferta mbaron dhe mandatet duhen rimbushur vjen tmerrësisht shpejt.

Armët dhuna dhe mercenarët nuk janë alternativë.

Për askënd!

Nga askush!!

Kësaj i thonë të bëfsha mandatet, nëse përdoren për të mbajtur Edi Ramën në pushtet.

Opozita e kërpëratave duket mrekullibërëse përpara të sotmes.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More