GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Shfleto Kategori

Art

Bourgeois, tekstura fijesh dhe fjalësh

Në Hayward vepra e saj, e karakterizuar nga qepja dhe pëlhura, në Kunstmuseum marrëshënja e ashpër dhe intensiv me të shkruarin Nga Stefano CASTELLI Dy ekspozita po celebrojnë, nga këndvështrime origjinale, Louise Bourgeois (Paris,

Gjon Mili, teologu i fotografisë

Nga Artan KAFEXHIU Në Ditën Ndërkombëtare të Fotografisë, një shtysë e brendshme më nxiti që të filloj të gërmoj në “kujtimet” e mia për një emër tejet të njohur të fotografisë, Gjon Milin. Ka kaluar më shumë se një çerek shekulli

Albert Müller – E zeza me ngjyra

Një udhëtim alternativ përmes artit të Nëntëqindës, drejt rizbulimit të artistëve të mëdhenj, vepra dhe histori shpesh të harruara Jemi në Zvicër dhe lëvizim përgjatë një aksi që bashkon pjesën veriore, gjermanishtfolëse, me komunitetin

Christian Boltanski – Të fotografosh kohën

Me një karrierë që filloi rastësisht, sot Christian Boltanski është një prej artistëve konceptualë më të rëndësishëm, i interesuar të tregojë historinë, përfaqësimin autentik të jetës, për të “rekompozuar” kohën që të mos rrezikojë të

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More