GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Shfleto Kategori

Beauty

Solari, kënaqësia e rrezikshme

Solari u shfaq për herë të parë në Amerikë, në vitin 1978, nga Friedrik Uolf, i cili filloi t'ia liçensonte këtë teknologji kompanive të tjera. Solarët e fundit modernë, nuk kanë shumë ndryshime nga sistemi origjinal. Teknologjia e

Çokollata dhe vera, sekreti i rinisë së përjetshme

Studiuesit kanë zbuluar se të dyja, si vera dhe çokollata, ndihmojnë në rinovimin e qelizave të vjetra, duke i bërë ato të fillojnë të sillen më shumë si qelizat e reja. Me kalimin e viteve ADN-ja në qelizat tona humbasin gradualisht

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More