- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

EKONOMI

Përrallë nga e ardhmja…

Prej vitesh, debati publik i forcave politike mbi çështjet ekonomike në Shqipëri është lehtësisht i parashikueshëm. Të gjitha palët premtojnë rritje ekonomike, rritje pagash dhe investimesh, rritje punësimi, subvencione të zgjeruara për

Terrorizëm mbi kryeqytetin

Vehap KOLA Nuk ka emër tjetër për këtë plojë mbi çdo simbol, mbi çdo shenjë te ekzistencës tonë si njerëz dhe komunitete të qytetëruar. Kushdo që po ndihmon në futjen e Kullës së Sahatit dhe Xhamisë së Et’hem Beut në xhepin e një