GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Shfleto Kategori

SOCIALE

Pabarazitë e mëdha në Shqipërinë e vogël

Kur shikon burimet natyrore të Shqipërisë nga Veriu në Jug, me male të larta, lumenj të egër, nëntokë të pasur dhe një vijë të gjatë bregdetare, edhe fshati më i thellë i vendit duhet të ishte i begatë, por jo. Fshatrat e Shqipërisë, në

A duhen ndaluar turistët rusë në Shqipëri?

Fjalimi i presidentit ukrainas Zelenski para parlamentit shqiptar, ndonëse u prit me një mënyrë qesharakërisht patetike nga deputetët shqiptarë, hapi një debat të papritur: A duhen ndaluar turistët rusë në Shqipëri? “Kërkoj t’i kufizoni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More