- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

KRYESORE

Günther ANDERS – Braktisja e njeriut

"Për ta shuar më përpara çdo revoltë, nuk duhet vepruar në mënyrë të dhunshme. Metodat e llojit të atyre të Hitlerit janë tejkaluar. Mjafton të krijojmë një kushtëzim kolektiv shumë të fuqishëm në mënyrë që vetëm ideja e revoltës nuk

Profecia misterioze e Nostradamusit për Putinin

Ja profecitë tronditëse të Nostradamusit për Putinin dhe luftën që po kërcënon botën tonë Michel de Nostredame, i njohur si Nostradamus, konsiderohet botërisht si shkrimtari më i famshëm i profecive, të gjitha të mbledhura në librin e tij…

Forca Milan, do jetë skudetoja më e bukur

Mbështetja e milanistve të mëdhenj, kampionë të padiskutueshëm për Milanin e Piolit, drejt skudetos/ Nga Collovati te Cafu, një ‘juri’ shumë speciale përzgjedh titullin më surprizues të rosonerëve. Dhe Pioli mund të bëjë kryeveprën Kanë