- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

Kinema/TV

Tragic Instict

Thuajini ‘Lamtumirë’ skenave të seksit të xhiruara nga aktorët: Hollywood po përgatitet t’ia rinisë më 12 qershor, por preçizon se “momentet e kontakteve të afërta duhen rishkruar, hidhen tek apo të zgjidhen nga CGI”, që do të thotë se

Batmobile mbush 70 vjeç dhe ende zhurmon

Me një film kushtuar mitit motorik, Warner Brothers celebron ditëlindjen e supermakinës legjendare të lindur në vitin 1950. Dhe njofton se vitin e ardhshëm do të kthehet me një version të ri për të shumëpriturin “Batman” Batmobilemania