- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

MYTECH

Industria e shantazheve informatike

Të ashtuquajturit sulme "ransomware" janë në rritje të madhe dhe qeveritë po kërkojnë se si t'i bëjnë më pak të rrezikshme Gjatë muajve të fundit ka pasur raste të ndryshme goditëse të sulmeve informatike nëpër rrjetet që menaxhojnë

Antitrusti gjerman hap dy hetime për Google

Hetimet po zhvillohet mbi çështjen e konkurrencës dhe trajtimit të të dhënave personale Të martën, Zyra Federale e karteleve, dmth antitrusti gjerman, ka hapur dy hetime mbi Google dhe kompaninë mëmë Alphabet, për të vlerësuar nëse kanë

2022, fundi i Internet Explorer

Shfletuesi i Microsoft-it, një pjesë e rëndësishme i historisë së Internetit, nuk do të marrë më azhurnime dhe do të dalë në pension Pas pak më shumë se një viti, Internet Explorer, një nga programet më të famshëm dhe historikë për të