Browsing Category

PEOPLE

Femra më e pasur në botë është trashëgimtarja e L’Oreal, Françoise Bettencourt Meyers, me një pasuri prej 89.5 miliardë dollarësh. Ajo dhe familja e saj zotërojnë një kuotë prej 33% të aksioneve në gjigantin e kozmetikës së themeluar nga gjyshi Eugène Schueller. Në vend të dytë është vajza e Sam
Read More...