GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Shfleto Kategori

Psikologji

Karl Gustav Jung – Përfundime mbi tipet psikologjikë

Në një epokë si kjo e jona, ku prej triumfit të motos së Revolucionit Francez "Liri, barazi, vëllazëri", ka lindur dhe është zhvilluar një rrymë e fortë shpirtërore dhe shoqërore, që jo vetëm i larton apo i ul të drejtat politike në një

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More