- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

Paranormale

Ja çfarë shihet përpara vdekjes

Një studim zbulon atë që shohim kur jemi një hap larg vdekjes Në revistën “Annals of the New York Academy of Sciences” është botuar studimi i kryer nga shkencëtarët e Critical Care and Resuscitation Research pranë New York University

E vërteta e jetës pas vdekjes

Zbulime të reja: shkencëtarët kanë vërtetuar që ekzistenca vazhdon. Vdekja është një pasojë fatkeqësisht e pashmangshme e jetës, por tani studiuesit e NDE (Near Death Experience), pra të eksperiencave pas-vekjes besojnë se kanë gjetur

E vërteta e jetës pas vdekjes

Edi DELIU – Zbulime të reja: shkencëtarët kanë vërtetuar që ekzistenca vazhdon. Vdekja është një pasojë fatkeqësisht e pashmangshme e jetës, por tani studiuesit e NDE (Near Death Experience), pra të eksperiencave pas-vekjes besojnë se kanë

“E pamë të Përtejmen dhe u kthyam përsëri”

Është ajo që pohojnë të famshmit, aktorët, atletët, figurat politike dhe shkencëtarët – disa prej të cilëve janë akoma gjallë, që kanë përjetuar pasvdekjen në lëkurën e tyre dhe i kanë treguar publikisht detajet: të gjithë deklarojnë se

Të shkosh dhe të vish nga e Përtejmja

Ata quhen NDE, që në shqip do të thotë “eksperienca pas-vdekjes” dhe i ndodhin rreth 10 përqind të popullsisë. Ata që i kanë provuar tregojnë se kanë përjetuar mirëqenie, një ndjenjë shkëputjeje nga trupi dhe hezitim për t’u rikthyer në