Browsing Category

SHQIPTARE

Kush po e vret Partinë Demokratike?

Nga Erl KODRA Kam shkruar me qindra tekste për Partinë Demokratike. Sigurisht që ajo nuk është parti e përsosur, ashtu siç nuk është gjithë shoqëria shqiptare. Por, ngado që ta marrësh, Partia Demokratike mbështetet nga gjysma e

Sali Berisha

Nga Erl KODRA Ka momente të vështira, por ka edhe momente të tmerrshme. Të vështirat mund të kalohen, por forca dhe karakteri i vërtetë provohen përgjatë tmerrit. Dhe tmerri po shpërfaqet në formën më të shëmtuar - atë të Ambasadorës

Aurel PLASARI – Profesioni: Provokator

La zananë e zu zurnanë: kështu do t’i thuhej, me një fjalë të vjetër shqipe, ndërrimit të profesionit nga z. Richard Grenell, i cili është vënë të provokojë historinë e popujve të Europës juglindore, kinse për të përkujtuar Betejën e

4 vrasje?! Unë kam hallin e Lelit…!

Publiku, është i mpirë nga ngjarja në Velipojë, ku u vranë 4 vetë pas konfliktit per hapësirën e çadrave në plazh. Njerëzit po turfullojnë, po pyesin, po kruajnë kokën. Kjo zezonë, kur ende nuk e patën marrë veten nga një aksident tragjik

Amar LUMI – Drita e Partisë, Dritani!

Dritan, drita e Partisë, na tha se fajin e ka Voltana. Po ç‘faj, o i mjerë? Ja e more edhe Voltanën. Ja e dogje në turrën e druve shtrigën! Ja e more edhe Këshillin e Shkodrës! Çfarë do bësh pastaj? Do kthesh menjëherë “Pesë heronjtë e