- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

Politike

Tani fajin e ka partia, jo qeveria

Në analizën e gjatë që i parapriu atyre pak sekondave ku shpalli emrat e qeverisë së re, Edi Rama në një lloj reflektimi, e bëri të qartë se problemet, mangësitë dhe të këqiat nuk vijnë nga qeverisja e tij tashmë në vitin e nëntë, por nga