GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit
Shfleto Kategori

Traditë

Martesa, shkëlqimi dhe rënia e një tradite

Koncepti i martesës, lidhet ngushtë me atë të familjes: dy bashkëshortët formojnë një bërthamë familjare, që shpesh zgjerohet me fëmijët. Martesa është konsideruar tradicionalisht, si kusht për krijimin e familjes, e cila në vetvete