GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit
Browsing Category

Vende

Dinamizmi norvegjez

Oslo nuk ndalet kurrë: në avangardë nga këndvështrimi arkitektonik e me shumë ide novatore për të jetuar sa më mirë Carlos Pascual, El País, Spanjë-Marrë nga Zgjedhjaime.eu.org Janë tre-katër qytete në Evropë që shquhen për

10 vendet më të vizituara në botë, në absolut

Janë vërtetë kaq të shumta bukuritë (natyrore dhe të krijuara nga njeriu) që meritojnë një vizitë të paktën një herë në jetë, por janë padyshim disa vende që tërheqin më shumë turistë se të tjerët. Ndoshta për famën e tyre, ose ndoshta

Ajo gjysëm planeti, që është më mirë pa ne

Një hulumtimi i ri ka hartësuar zonat e virgjëra që mund të mbrohen akoma prej dorës së njeriut. Rezultatet japin shpresë: një gjysmë e mirë nuk është prekur ende në mënyrë të pariparueshme nga aktivitetet tona Plazhe, male, kodra dhe