GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Coronavirus: Texas, ndër shtetet e para amerikane që lehtëson kufizimet

Texas Texas është ndër shtetet e para që lehtëson kufizimet e emergjencës së koronavirusit pas planit tre-fazësh të Donald Trump.

Guvernatori Greg Abbott ka njoftuar urdhra ekzekutive që do të zvogëlojnë disa prej kufizimeve më të ashpra, megjithëse të gjitha shkollat do të vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura deri në fund të vitit akademik.

Të gjitha dyqanet do të mund të rihapen nga e premtja e javës që vjen, por fillimisht pronarët do të duhet t’i dërgojnë porositë nëpër automeje apo në shtëpitë e klientëve, të cilët ende nuk do të mund të hyjnë nëpër dyqane. Nga e hëna tjetër, do të rihapen gjithashtu edhe parqet, por vizitorët do të jenë të detyruar të përdorin një maskë ose të mbulojnë fytyrat si dhe të mbajnë distancën sociale nga të tjerët që nuk i përkasin të njëjtës familje dhe të mos formojnë grupe prej më shumë se pesë. Nga e mërkura e ardhshme do të ketë gjithashtu një lehtësim të ndalesave të operacioneve jo thelbësore, në mënyrë që mjekët të mund të diagnostikojnë dhe trajtojnë disa sëmundje serioze, siç është kanceri.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More