GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit

Covid-19, stabilimentet e Armanit shndërrohen në fabrika për prodhimin e veshjeve spitalore

Më parë ishin dhuruar edhe 1 milionë e 250 mijë euro të tjera nga stilisti i famshëm

Giorgio Armani vazhdon luftën e tij në vijë të parë të frontit kundër koronavirusit. Pasi më parë ka dhuruar një milionë e 250 mijë euro për spitalet Luigi Sacco, San Raffaele dhe Institutin e Tumoreve në Milano, Spallanzani në Romë dhe për Mbrojtjen Civile, projektuesi ka vendosur të shndërrojë të gjitha stabilimentet e tij të prodhimit italian në fabrika për prodhimin e veshjeve spitaluara të destinuara për mbrojtjen individuale të punonjësve të shëndetësisë të angazhuar në luftën ndaj Covid-19.

Materiali është përgatitur nga stafi i GT

You might also like