GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Dardan MITROVICA – Zarat e Albinit

Ishte një kohë që Albini dhe Sali Berisha kishin një armik të përbashkët, argatin e Vuçiçit. Të tjera fjalë fliteshin për Berishën nga këta demagogët e paaftë për të qeverisur dhe për të marë përgjegjësi.

Para 1 muaj në Paris, Albin Kurti me grua, darkuan me Alex Soros dhe një nga drejtoreshat e Sorosit, Laura Silber (meqënëse Alexi nuk ka partnere).

Kjo darkë familjare e Albinit me Alex Soros, kumbari i planit për ndarjen e Kosovës dhe i Ballkanit të Shqyer / Hapur, tregon se çfar politike do ndjek Albini për zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Sigurisht pas këtaj Prof. Dr. Berisha do atakohet periodikisht dhe vazhdueshëm nga zarat e Alpinit.

E filloi jo dhe aq militanti Bojken Abazi, kur doli kundër protestës anti Vuçiç.

Tani ky “filozofi” me flokët me fije, që kur shihet në pasqyrë i duket vetja se shëmbëllen me John Lennon.

Derisa të flas kryeministri më i paaftë i Shqiptarëve, duke llogaritur edhe Edvin K. Ramën, Albin Kurti.

Reminishenca të kuqe.

Kur donit të bënit si do Alex Soros, pse nuk e latë argatin e Vuçiçit të mbaronte punë para 3-4 vitesh.

Ahhh, por jo, nuk mundeshit. Jua preu rrugën Sali Berisha dhe demokratët që dje i puthnit e i përqafonit e që aq shumë po i atakoni sot. Po a keni turp? Sulmohet militanti se përkrah një parti?

Militanti thashë? Mos e kam fjalën për ata që në kohën e zgjedhjeve ju afruat dhe ju përdrodhët aq përgjunjësisht dhe që sot i shani aq pabesësisht? Mos janë ata që synonit për elektoratin tuaj për aq kohë sa lidershipi zyrtar i PD-së së sotme po i shtyn e po i largon nga partia e tij dhe që me dëshirën e marrë për pushtet ju kërkonit t’i mashtronit edhe në Shqipëri siç bëtë në Kosovë?

Prandaj dhe e sulmoni Sali Berishën. Po ju prish planin që aq padurueshëm po vihej në zbatim nga mister Brava. Në fakt ka dhe shumë e shumë arsye të tjera që do flasim herë të tjera, patjetër.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More