GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumë



Kliko për më shumë

E besonin të vdekur dhe i bëjnë funeralin: pas 4 muajsh gjendet i gjallë teksa endej nëpër varreza

Një hit nga vera e kaluar, i bërë nga një agjenci e njohur funerale, thotë “jepi, shijoje jetën, pastaj edhe mund të vdesësh”. Po, po në këtë rast jeta duhet të shijohet sepse mund të ndodhë që të të bëjnë varrimin e pastaj ndoshta “të mos vdesësh”.

Katër muaj më parë rrethi familjar ishte në zi për të, për 40-vjeçarin Muhamed El-Gammal. Ai vuante nga një çrregullim mendor dhe ishte konsideruar si i vdekur, aq sa i kishin bërë edhe varrimin. Megjithatë këtë muaj, e gjetën teksa ecte nëpër varrezat e fshatit Kafr Al-Hosar, në periferi të Kajros. Njeriu, sipas asaj që lexohet në botimin në internet të gazetës franceze Ouest-Francë, ishte dërguar menjëherë në stacionin më të afërt policor për identifikim.

Historia

Muhamed, një ish-mësues, nuk ishte hera e parë që largohej nga shtëpia. Por, në janar, mungesa e tij zgjati shumë më gjatë dhe familja filloi ta kërkonte. Në një spital, iu thanë se kishin gjetur një trup të paidentifikuar. Sapo mbërritën në morg, familja e njohu për atë. Të gjithë, përveç njërës prej motrave të tij, që ishte skeptike që nga fillimi.

Tani kanë filluar kërkimet për kufomën e varrosur në vend të tij. Për identitetin e tij të vërtetë ka filluar një hetim.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More