E pyesin për çiftin e ‘BBV’, Bledi Mane thumbon: Luizi bën lekë, Kiara…

Gazetari i njohur Bledi Mane ishte ndër konkurentët më të komentuar të “Big Brother Vip”.

Prej disa ditësh ai ka nisur pushimet në Afrikë, ndërsa nuk i ka lënë pas dore as fansat e tij të “zjarrtë” me të cilët shpesh herë ka zhvilluar biseda virtuale.

Mes shumë pytjeve në bisedën e zhvilluar së fundmi një ndër fansat e ka pyetur atë se çfarë u bë me Luizin dhe Kiarën, ndërsa ai ‘thumboi’ hapur çifit me përgjigjen e tij.

“Luizi bën lekë, Kiara numëron lekët e Luizit”– ka shkruar Bledi.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.