GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Harley Davidson RS Lambo, një personalizim unik në botë

Edi DELIU – Personalizim unik për t’i bërë zemrat e të apasionuarve të rrahin me forcë. Kim Lara Bergerforth, menaxher i marketingut të Thunderbike Customs për mediat sociale, tregon këto fotografi të mrekullueshme Harley Davidson të bërë si tibut për Lamborghinin, Shtëpinë e makinave nga Sant’Agata Bolognese në Itali.

Thunderbike realizon një Harley Davidson-Lamborghini të mrekullueshme

Thunderbike, në sektorin e personalizimit që nga vitet Tetëdhjetë, ka pse krenohet. Ajo ka një përvojë të madhe në realizimin e modifikimeve speciale për motorrët Harley Davidson dhe gjithashtu bën edhe projekte të reja. Ajo që po shohim këtu është një RS Lambo, i ndërtuar mbi një telajo të projektuar prej tyre, i pajisur me sospensione pneumatike për ta ulur ose ngritur trupin e Harley Davidson-it, të kësaj krijese të jashtëzakonshme.

Harley Davidson-Lamborghini special

Për motorrin është përdorur një rrotë e pasme 9 x 21, e markuar me logon Lamborghini që është montuar në këtë Harley Davidson së bashku me bojatisjen Orange Borealis, e njëjtë me të mrekullueshmin Lamborghini Huracan, të lançuar janarin e kaluar në version EVO RWD, që ofron një ngasje të kënaqëshme, të shpejtë dhe puro, në gjendje për të nxjerrë 610 kuaj fuqi dhe 560 Nm në çift.

Një Harley Davidson unik, i modifikuar mençurisht nga Thunderbike

Një motorr i realizuar nga Thunderbike RS Lambo rimerr Dragster RS, nga i cili faktikisht dalin inicialet e emrit, telajo është punuar me profesionalizëm sipas përvojës së Thunderbike. Siç e thamë, disa pjesë janë realizuar krejtësisht të reja, ndërsa të tjera janë modifikuar në një mënyrë tepër të përpiktë dhe preçize, falë përvojës së personalizuesit.

Thunderbike Customs, një Harley Davidson në homazh të Lamborghinit

Kim Lara Bergerforth, përgjegjëse e social media marketin, tregon fotot e këtij krijimi të mrekullueshëm, një Harley Davidson unik dhe i veçantë, i krijuar për t’i bërë homazh Lamborghinit, shtëpisë së makinave nga Sant’Agata Bolognese, e famshme për makinat e saj ekstreme ; ajo na fton të admirojmë projektet e Thunderbike, të cilat mund t’i shohim në faqen zyrtare të internetit.

Dogana Thunderbike, Harley Davidson special

Team është gjithmonë i gatshëm të pranojë sfida të reja dhe falë përvojës së tij shumë vjeçare tani është jo vetëm tregtues i Harley-Davidson por edhe një prodhues i rëndësishëm i motorrëve të personalizuar. Nuk është hera e parë që flasim për një automjet unik të bërë nga Thunderbike, në të kaluarën kemi parë makina të mrekullueshme të përpunuar nga ky team.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More