GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Kate Middleton, në version lulishtare për fëmijët e sëmurë

Dukesha e Kembrixhit, me espadrilles dhe veshje plot lule, ka ndihmuar vullnetarët e East Anglia’s Children’s Hospices në krijimin e një kopshti sensorial për mysafirët e vegjël. Atje, ka dashur të mbillte vetë një lule në kujtim të Fraserit, 9 vjeç, i cili vdiq në fillim të vitit

Kur i vogël Fraser Delf, 9 vjeç, humbi luftën e tij kundër sëmundjes, duke vdekur në një nga qendrat e sponsorizuara nga East Anglia’s Children’s Hospices, Kate Middleton i premtoi familjes që të mbante të gjallë kujtesën e tij. Dhe, të nesërmen pas lockdown-it të emergjencës shëndetësore që e detyroi Anglinë të karantinohet, ajo e mbajti fjalën e dhënë.

Dukesha e Kembrixhit, me një fustan të lulëzuar dhe espadrilles të thjeshta ngjyrë akër, u paraqit në Spitalin Nook për të mbjellë, së bashku me familjet dhe vullnetarët një kopsht sensorial.

“Duke përdorur bimët e blera gjatë vizitës në Fakenham Garden Centre javën e kaluar, Dukeshka punoi së bashku me një vullnetar nga Each dhe një familje të tërë për të krijuar një kopsht që mund të sjellë gëzim për fëmijët dhe prindërit e tyre”, lexohet në profilin zyrtar të Kembrixhëve, ku tregohet se si Kate Middleton ka qenë një mbështetëse e organizatës që nga 2012.

“Kujdesi dhe mbështetja që u ofroni fëmijëve dhe familjeve të tyre në rrethanat më të vështira për t’u imagjinuar është diçka e jashtëzakonshme. Gjithashtu do të doja të shprehja mirënjohje për të gjitha ato familje që kujdesen për një fëmijë me një sëmundje të rrallë. Bëni një punë të jashtëzakonshme dhe unë e di se sa e vështirë mund të jetë, veçanërisht në situatën aktuale. Mendimet e mia janë me ju”, tha gruaja e Princit William, duke mbjellë vetë një luledielli në kujtim të Fraser Delf, një prej fëmijëve të shumtë të kujdesur nga Each, që, në zonën e Kembrixhshajer, të Eseksit, Norfolk dhe Sufolk, ndihmon në kujdesin e pacientëve të vegjël me sëmundje potencialisht terminale.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More