Kiara shtatzënë, sekretin ia nxjerrin miqtë

Prej disa kohësh në media ka qarkulluar lajmi se ish-konkurrentja e “BBV” Kiara Tito është shtatzënë.

Pikërisht këtë lajm e konfirmojnë edhe burime për Iconstyle, pranë rrethit shoqëror të Kiarës.

Qarkullojnë fjalë se moderatorja është vetëm 5 javëshe shtatzënë dhe po kujdeset ta fshehë sa më mirë pritjen e ëmbël, mirëpo kanë qenë vetë miqtë e Kiarës që s’e kanë ruajtur dot “sekretin”.

Ende nuk ka një konfirmim ‘zyrtar’ nga çifti.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.