GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Kobra del nga një skuter dhe kërcen në këmbët e punonjësit të pikës së karburanteve-VIDEO

Momenti i tmerrshëm kur një kobër hidhet nga një skuter dhe i afrohet këmbëve të punonjësit të një pike karburantesh

Pronari i skuterit ishte ndalur për t’u furnizuar në një pikë karburantesh në në provincën Nonthaburi, në Tajlandën qendrore.

Punëtori duke parë gjarprin që mbështillej në këmbët e tij hidhet përpjetë i frikësuar.

Pastaj kobra e re rrëshqet derisa u fut në një tjetër motorcikletë që po furnizohej me karburant në anën e kundërt të pompës së karburantit.

Personeli i pikës së karburanteve informoi menjëherë kujdestarët lokalë të gjarpërinjve që erdhën për të marrë gjarprin. Sidoqoftë, fillimisht skuadra e pati të vështirë ta gjente pasi ishte grumbulluar pranë fenerëve të motorcikletës.

Pronari pranoi që të çmontohej motoçikleta e tij për të lehtësuar kujdestarët. U desh më shumë se një orë për të shpëtuar kobrën, e cila përfundimisht u la e lirë.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More