Kush jemi

Kush jemi ne

Ne jemi GazetaTjeter.com, një faqe informative kolektive online që nga shtatori i vitit 2019. Zbavitja mbi çdo gjë, por edhe ndonjë reflektim për çështje që na interesojnë, në përgjithësi… Uauuu, sa fjalë e rëndë kjo e fundit!

Adresa jonë e internetit është: gazetatjeter.com

Çfarë jemi ne

Kjo faqe nuk është një gazetë të mirëfilltë pasi që aktualizohet pa ndonjë periodicitet. Prandaj, nuk mund të konsiderohet një produkt editorial në përputhje me ligjin apo normat që karakterizojnë një medie editoriale.

Autorët nuk kanë asnjë përgjegjësi përsa i përket siteve tek të cilët mund të arrihen përmes lidhjeve brenda vetë faqes, të cilat ofrohen si një shërbim i thjeshtë për vizitorët. E njëjta vlen për sitet që eventualisht ofrojnë lidhje me burimet e përmbajtura këtu. Çdo lidhje në faqen tonë nuk nënkupton një aprovim të heshtur të përmbajtjes së vetë faqeve, nga cilësia, besueshmëria dhe grafikat e të cilave ne heqim çdo përgjegjësi.

Menaxherët e sitit rezervojnë të drejtën për të hequr sipas gjykimit të tyre dhe pa paralajmërim, çdo lloj komenti fyes, vulgar, blasfemues, të padobishëm, provokues ose reklamues që ata mendojnë. Vizitorët që bëjnë komente, marrin përgjegjësi të plotë dhe totale për atë që shkruajnë.

Në artikuj të ndryshëm në gazetën tonë, mendimi i autorit mund të mos përkojë me pozicionin e redaksisë.

Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar pra si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në këto foto apo video ose autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com, ose në marketing@gazetatjeter.com. Ne do ta heqim sa më shpejt të jetë e mundur.

Është i lejueshëm riprodhimi i plotë apo i pjesshëm i materialeve që gjenden në këtë sit pasi të përmendet burimi (gazetatjeter.com) dhe autori i materialit.