Lamtumirë Kobe Bryant: fatal aksidenti me helikopter. Legjenda e Nba shuhet në moshën 41 vjeçare

Ish-ylli i Los Angeles Lakers u rrëzua me tre persona të tjerë. Këtë mëngjes pati komplimentuar LeBron James i cili e kapërceu atë si pikëshënuesi i tretë më i mirë në histori

Ish-ylli i NBA, Kobe Bryant vdiq në moshën 41 vjeçare pas rrëzimi të helikopterit në Calabasas, siç shkruan amerikanja TMZ. Avioni është përplasur rreth orës 19 dhe kishte shpërthyer në flakë, duke shkaktuar vdekjen e ish basketbollistit dhe njerëzve të tjerë që ishin me të. Pikërisht gjatë natës, legjenda e Los Angeles Lakers, me pesë unaza të fituara, dy Mvp nga Finalet dhe një Mvp nga sezoni i rregullt, ishin tejkaluar si pikshënueso i tretë më i mirë në historinë e NBA nga LeBron James. Vetë Kobe e kishte komplimentuar në mëngjes numrin 23 të Lakersave. Pastaj tragjedia…


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.