GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Makina e policisë më e shpejtë në botë

Bugatti Veyron, në përdorim nga forcat e policisë në Dubai, që theu rekordin e Lamborghini Gallardo të policëve italianë. Veyron arrin 408 kilometra në orë (karshi 325 km/orë të Gallardos) dhe shkon nga 0 në 100 metra në dy sekonda e gjysmë. Në flotën e makinave të përdorur nga agjentët e Emirateve Arabe gjithashtu është gjithashtu edhe një ekzemplar shumë i rralë Aston Martin one-77, një Ferrari FF dhe një Lamborghini Aventador. Modeli luksoz i shtëpisë Bugatti e ka marrë emrin nga piloti francez Pierre Veyron, fitues në 1939 i 24 orëshit të Le Mans. Çmimi i mjetit? Një milion e gjysmë euro.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More