GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Motorri më i shitur në Evropë

Është Yamaha Tracer 900 motorri Sport Touring më i shitur në Evropë. Me një motor 3 cilindrash 890cc prodhon një çift akoma më të fuqishëm për acelerimin e brendshëm. Pavarësisht nëse ecën në rrugë malore gjarpërim ose bën distanca të gjata në autostradë, telajo e re e lehtë siguron shkathtësinë e një moto sportive së bashku me stabilitetin e një Sport Touring, vetëm ose me një pasagjer.

Me një kapacitet ngarkese prej 3 valixhesh kompjete dhe një autonomi prej mbi 350 km, TRACER 9 është projektuar për të ndezur emocionet tuaja dhe për t’ju bërë të përjetoni ndjesi të reja të jashtëzakonshme.

Me motorin e tij të pasur çift, telajo sportive dhe shkathtësia e jashtëzakonshme, është bërë motorri i preferuar për më shumë se 50,000 motoçiklistë evropianë që duan një Multi-Role të shkathët e emocionuese dhe me karakter të fortë. Çmimi fillon nga rreth 12 mijë euro.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More