GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Nëse shkoni në Vietnam, merrini edhe prezervativët me vete!

Policia ka sekuestruar 324 mijë profilaktikë që ricikloheshin në një magazinë të pisët: pronarja 33 vjeçare e lokalit paguante disa punëtorë që i lanin, i thanin dhe i rimodelonin prezervativët me shkopa druri, përpara se…

Policia në Vietnam ka sekuestruar 324.000 prezervativë të përdorur që ricikloheshin për t’u shitur sërisht.

Operacioni u zhvillua në një magazinë në provincën Binh Duong, në jug të Vietnamit ku policia ka arrestuar Pham Thi Thanh Ngoc, 33 vjeçe, pronare e një lokali që ka pranuar se e merrte ngarkesën një herë në muaj nga dy persona të cilëve nuk ua dinte emrat.

Profilaktivët laheshin, thaheshin dhe rimodeloheshin me shkopa druri përpara se të paketoheshin sërish dhe të shiteshin nëpër hotele të ndryshme apo afër tregjeve.

Nuk dihet se sa prezervative janë shutur deri më tani, por ngarkesa e gjetur nga policia peshonte 360 kg.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More