GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Nga Ylli MANJANI – ‘Ambasadorët shkojnë e vijnë, Shqipëria mbetet, o hajvanë!!’

Edhe një pyetje kam për dashnorët e ambasadës amerikane në Facebook e gjithandej:

Dakord 100% që zonja Kim përfaqëson Departamentin Amerikan të Shtetit (askush s’e vë në dyshin), por a mund të pikasë ndonjëri interesin politiko-strategjiko-diplomatik të Amerikës për bashkitë e Shkodrës, Durrësit, Dibrës, Lushnjës, Vorës e veçanërisht të Rrogozhinës?!

Për ca të zgjedhur lokalë që as 1 vit mandat nuk do kenë?!

Ti kenë mbaruar thua të gjitha hallet që kanë me Rusinë, Kinën, Korenë etj dhe të jenë fokusuar tek qeverisja lokale e Rrogozhinës?!

Po Ukrainën, që e pushtoi Putini, ta kenë nxjerrë nga axhenda për Rrogozhinën?!

Si u del koha të mendojnë për këto zgjedhje që as neve këtu s’na hyjnë në punë?!

Si do ja bëni kur të ikë zonja Kim!?

***

Qesharakë pa fund!

Ambasadorët shkojnë e vijnë, Shqipëria mbetet, o hajvanë!!


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More