GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit

Po sikur Hugh Grant dhe Matthew McConaughey të bëhen vëllezër? (Jo vetëm në ekran)

Babai i të parit, James, 91 vjeç dhe nëna e të dytit, Mary Kathlene, 88 vjeç, po përgatiten për takimin e tyre të parë. Kush e di nëse do të shpërthejë shkëndija. Fëmijët, sigurisht, e aprovojnë. Ishin ata që organizuan gjithçka

Një shpjegim i detyrueshëm: nuk ka asnjë film në horizont me Hugh Grant dhe Mattheë McConaughey në rolin e dy vëllezërve. Të dy aktorët, megjithatë, mund të bëhen me të vërtetë, ose të paktën, të përpiqen të jenë, falë një feeling hipotetik mes babait të të parit, James, 91 vjeç, dhe nënës së të dytit, Mary Kathlene McCabe, 88 vjeç, që javën e ardhshme të shihen në takimin e tyre e parë. Ishte McConaughey ai që e tregoi këtë anekdotë gjatë një interviste për Entertainment Tonight, kur zbuloi se tête-á-tête mes të dyve do të mbahet në Nju Jork: “Supozohet që ne nuk duhet ti shohim për gjithë natën ata”, shtoi ai me shaka.

Mary Kathlene dhe James nuk e njohin ende njëri-tjetrin. Iniciativën e morën fëmijët përkatës. McConaughey, një muaj më parë, duke folur për sitin Mashable, kishte hipotizuar një takim. Takim që tani do të zhvillohet vërtet. I martuar me Camila Alves dhe baba i tre fëmijëve, Levi, 11 vjeç, Vida, 10 vjeç dhe Livingston, 7 vjeç, McConaughey e ka bërë gjithmonë nënën pjesmarrëse në punën e tij, aq sa ajo shpesh e ka shoqëruar edhe në tapetin e kuq sëbashku me gruan e tij. Dhe jo vetëm për krenarinë e nënës: Mary Kathlene e adhuron kinemanë dhe do të dëshironte të ishte pjesë aktive e asaj bote.

“Ajo thotë se e bën këtë gjë vetëm për të parë, por unë i them gjithmonë: “Nëse do të kisha qenë një llogaritar në Chicago, a do të vije të më shihje kaq shpesh!” Ëndrra e fshehtë e mamasë McConaughey? Redo The Graduate, ajo në rolin e zonjës Robinson, e interpretuar nga Anne Bancrof në filmin origjinal, dhe i biri në rolin që u luajt nga Dustin Hoffman. “Babai më vdiq në 1992 dhe burri i saj nuk është më prej dy vjetësh, kështu që nëna ime është single dhe ende plot jetë”. Kështu lindi ideja për ta takuar me single-in James, i ve që nga viti 2001, kur gruaja e tij Finvola, nëna e Hugh, vdiq. Kush e di si do të përfundojë. Fëmijët e aprovojnë, gjithçka që mbetet është të presim një shkëndijë të mundshme.

Materiali është përgatitur nga stafi i GT

You might also like