Profecia misterioze e Nostradamusit për Putinin

Ja profecitë tronditëse të Nostradamusit për Putinin dhe luftën që po kërcënon botën tonë

Michel de Nostredame, i njohur si Nostradamus, konsiderohet botërisht si shkrimtari më i famshëm i profecive, të gjitha të mbledhura në librin e tij të famshëm të kuartinave të rimuara të vitit 1555.

Parashikimi i kobshëm i shembjes së Kullave Binjake

Astrologu, i lindur më 14 dhjetor 1503 në Saint-Rémy-de-Provence, një nga fshatrat më të bukur në Francë, ka parashikuar në mënyrë të pabesueshme disa faqe të historisë botërore, që nga Revolucioni Francez te bomba atomike, nga ardhja në pushtet e Adolf Hitlerit te vrasja e Kenedit, e deri te sulmet që më 11 shtator 2001 panë terroristët e Al-Kaedës të rrëzonin dy avionë Boeing 767 mbi Kullat Binjake.

Parashikimet e tmerrshme për vitin 2023

Sipas të apasionuarve, Nostradamus ka parë dhe shënuar në manualin e profecive edhe një sërë ngjarjesh për vitin 2023, para së gjithash shpërthimin e një lufte të re të madhe; një konflikt 7 muajor, që, gjithmonë sipas astrologut do të shënjohet nga gjaku dhe e keqja. Në mënyrë të veçantë, lexojmë në manual se dy qytete franceze, Rouen dhe Evreux, “nuk do të bien në duart e mbretit”; profecitë që padyshim na bëjnë të mendojmë për Putinin dhe konfliktin që ka shpërthyer në Ukrainë.

Çfarë duhet të presim

Në kuartinat “e reja” të marra në shqyrtim lexohet për luftëra, flukse migratore, ndryshimet klimatike, rrethimin e një qyteti të madh dhe shembjen e mundshme të tij, madje edhe vdekjen e papritur të një lideri, ogure dënimi që edhe pse mbjellin panik ndër më të sugjestionueshmit shpresohet të përgënjestrohen nga realiteti.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.