GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Propagandë, si doli Rama në TV dhe si qe e vërteta (pamjet reale)

Kryeministri Rama ka dashur ti përgjigjet sot kritikave, se për shkak të një sëmundjeje kronike që shndërrohet në fatale nëse ai infektohet me Covid 19, ai e ka të pamundur ta kryejë plotësisht detyrën. Kjo hipotezë u bë edhe më e fortë pasi ai këmbënguli pranë presidentit Meta që mbledhja e këshillit të sigurisë të zhvillohej përmes video konferencës. Megjithëse kreu i shtetit pati deklaruar dje në një intervistë me Lutfi Dervishin se mbledhja do të zhvillohej në një mjedis të madhe dhe duke ruajtur distancat e largësisë të rekomanduar nga OBSH, ai prapë u tërhoq nga ky vendim duke respektuar problemin shëndetësor të kryeministrit. Ilir Meta nuk donte të jepte në këtë kohë krize imazhin e një shefi qeverie të pa aftë ti bëjë ballë detyrimeve të tij.

Por sikur kjo mos i mjaftonte Rama nuk hoqi dorë nga propaganda. Ai organizoi sot një shou, sikur ai nuk e ka fare problem të dalë nga izolimi dhe të takohet me njerës. Por ajo që demostruan pamjet zyrtare dhe vetëm kamerat personale të Ramës (siç duket edhe në foto) është një imazh i remë.

Sepse në fakt pamjet reale tregojnë se edhe në rrugë kryeministri ka qenë pothuajse i izoluar i rrethuar nga plot 12 vetë. Natyrisht ai bën mirë që kujdeset për shëndetin e tij, por të paktën shfaqet e pavenda tua kursejë shqiptarëve.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More