Ronaldo Sharka bëhet pjesë e Për’Puthen Show, në cilin pozicion do e shohim moderatorin

Ronaldo Sharka ka një detyrë të re në “Top Channel”.

Pasi e pamë në “E diell” me rubrikën “Mos i bjer me top” pas daljes nga “Big Brother” tani ai do jetë pjesë e “Përputhen”.

Ronaldo nuk ka zbuluar se çfarë pozicioni do ketë konkretisht, por përmes një videoje në Instagram ka zbuluar se Olsa Muhameti i ka propozuar të jetë pjesë e stafit.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.