GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumë



Kliko për më shumë

Skandaloze, harxhon miliarda euro për PPP, të kërkon llogari për internetin

Në rrjetet sociale ka nisur një sfidë ironike, e quajtur: Kur nuk i kërkon llogari Ramës për miliardat, të kërkon llogari për internetin. Gjithçka nisi pasi kryeministri sulmoi me fyerje qytetarët e vendit të tij, duke u thënë se nuk kanë pse ankohen për situatën.

Në komentet e njerëzve, Rama nisi t’u kërkonte llogari se ku i kanë gjetur lekët për internetin. Kaq i madh është zemërimi online ndaj tij, sa zor të ketë një kryeministër që ka qenë kaq jopopullor në vend.

Përveç kësaj sfide, një video është bërë virale. Ajo numëron milionat që shkojnë për koncesionet e miqve të Edi Ramës. Ndërkohë ai ankohet se shteti nuk ka lekë për shqiptarët dhe u kërkon atyre llogari edhe pse marrin frymë.

Mos harrojmë se janë afro 5 miliardë euro koncesione të dhëna nga kjo qeveri. Po ashtu nuk duhet harruar se dhjetëra miliona euro tendera janë dhënë edhe gjatë këtyer dy javëve të vështira për vendin. Vetëm për keqllogaritjet nëpër koncesionet e Ramës, shqiptarët duhet të paguajnë plot 240 milionë euro shtesë.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More