GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit

Të postosh selfie të përpunuara, shton ankthin

Postimi nëpër rrjetet sociale i selfieve të përpunuara me aplikacione speciale me qëllimin për të përmirësuar pamjen tuaj rrit rrezikun e pësimit të çrregullimeve të ngrënies, ankthit dhe depresionit.

Kjo është demonstruar nga një studim në Florida State University (SHBA), i botuar në Journal of Eating Disorders.

You might also like