U njohën fëmijë gjatë pushimeve, pas 20 vitesh ritakohen dhe martohen

Takohen në universitet dhe më pas martohen, por zbulojnë se dashuria e tyre kishte filluar në fakt shumë vite më parë. Heidi Parker nga Sheffield, South Yorkshire dhe Ed Savitt, nga Putney, South West London, u takuan me njëri-tjetrin që fëmijë në 1997 gjatë pushimeve me familjet e tyre përkatëse, u bënë miq shumë të ngushtë, por më pas e humbën njëri-tjetrin, për t’u ritakuar dhe martuar sot, kur janë përkatësisht 26 dhe 31 vjeç.

Të dy u takuan si studentë në Universitetin e Newcastle. Ai e kontaktoi atë në Facebook, pasi lexoi kontaktin në dhomën e konviktit ku po qëndronte duke qenë se nuk dinte të përdorte lavatriçen. Të dy u bënë miq më 2011, filluan të çatojnë dhe më pas u dashuruan. Pas universitetit vendosën të jetojnë së bashku derisa në vitin 2015, kur Ed i kërkoi Heidi të martoheshin.

Dhe, gjatë një darke me familjen, mamaja i tha Heidi se kur ishte fëmijë, gjatë pushimeve, ajo kishte takuar një djalë të quajtur Ed, me të cilin ishte dashuruar dhe i tregoi fotot që kishte dalë. Duke i parë të dy zbuluan se ishin njohur, faktikisht shumë vite më parë, raporton Sun(c).


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.