GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Venezuela urdhëron arrestimin e një ish-ushtaraku amerikan të përfshirë në grushtin e dështuar të shtetit

Kryeprokurori i Venezuelës, Tarek William Saab, ka urdhëruar arrestimin e Jordan Goudreau, një ish pjestar i Forcave Speciale të SHBA, Juan José Rendón dhe Sergio Vergara, të lidhur me liderin e opozitës Juan Guaidó dhe tani rezidentë në Shtetet e Bashkuara, për rolin e tyre në grushtin e dështuar të shtetit kundër presidentit të Venezuelës Nicolás Maduro. Saab tha se Venezuela do të lëvizë për t’i arrestuar.

Agjensitë amerikane për zbatimin e ligjit po hetojnë mbi Goudreau, por ende nuk dihet nëse ai do të akuzohet. Presidenti i Shteteve të Bashkuara Donald Trump nuk e njeh qeverinë e Maduro: marrëdhëniet aktuale diplomatike midis dy vendeve e bëjnë shumë të pamundur që Shtetet e Bashkuara të pranojnë një kërkesë ekstradimi nga Venezuela. Trump ka mohuar gjithashtu çdo përfshirje në përpjekjen për grusht shteti të organizuar nga Goudreau.


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More