GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit

Winslow, macja që i bie pianos për të lajmëruar shoqen e saj njerëzore se dëshiron ushqim

Winslow është një mace shtatë vjeçare që jeton në Filadelfia me shokët e saj njerëzorë. Karakteristika e Winslow është se kur është i uritur nuk mjaullit si të gjithë macet e tjera, por i bie pianos.

Kate Nyx dhe burri i saj e adoptuan Winslow kur ishte vetëm tetë javëshe. Koteleja e shkretë ishte në gjendje të keqe, e mbuluar me pisllëk, nuk hante ushqim të thatë dhe kishte një zile të keqe. Winslow vraponte përreth shtëpisë duke bërtitur tërë kohën.

Pastaj erdhi pianoja që Kate kishte blerë në eBay që kur ishte në lice. “Filloi të tregojë interes për pianon që e vogël, duke shtypur notat dhe duke kërkuar nën të, në përpjekje për të zbulojë se nga vinin”, tregon ajo.

Shumë shpejt, instrumenti bë për Winslow një mënyrë për t’u shprehur, për të tërhequr vëmendje, për të pasur gjërat e saj, etj.

 “Është sistemi i tij i përgjithshëm i alarmit. Ka mësuar kur unë e inkurajoj të lëvizë putrat lart e poshtë tastierës, kështu që e bën kur dëshiron me të vërtetë diçka”, vazhdon Kate.

Problemi është se Winslow, nuk luan piano vetëm kur është e uritur, por sa herë që dëshiron ushqim.

“Është bërë një lloj shpërblimi, sepse në apartament nuk ka shumë për të bërë për të. Priret të luajë vetëm kur ne jemi në kuzhinë dhe e di që ka mundësi që ne të kemi ndonjë meze të lehtë. Ishte një kotele e trazuar dhe u transformua në një zotëri kaotik ”.

Lajm fantastik është se Winslow ka publikuar single-in e saj të parë, Bean Gotta Scream. Kënga doli në streaming dhe shfaq aftësitë pianistike të Winslow me mjaullitjet e saj qetësuese.

You might also like