- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

SPORT

Icardi dhe jo vetëm: kush tjetër nga PSG?

Nesër është dita e skudeto dhe pritja në Casa Milan është e ethshme. Por edhe sesioni i merkatos verore është në prag ndaj drejtuesit e rosonerëve, pa marrë parasysh se cili do të jetë rezultati i sezonit, tashmë janë në lëvizje për të

Forca Milan, do jetë skudetoja më e bukur

Mbështetja e milanistve të mëdhenj, kampionë të padiskutueshëm për Milanin e Piolit, drejt skudetos/ Nga Collovati te Cafu, një ‘juri’ shumë speciale përzgjedh titullin më surprizues të rosonerëve. Dhe Pioli mund të bëjë kryeveprën Kanë

Youcef Belaili ishte një legjendë

Në një farë mënyre, Youcef Belaili është tashmë një ish-futbollist. Një legjendë lokale, do të thoshim duke adoptuar këndvështrimin aktual eurocentrik, me një talent të pakufishëm që përfundoi në hinkën e një historie të ndërlikuar.