Browsing Category

SPECIALE

Unë nuk e di mirë se kujt i duhet drejtue njeriu që ka frikë se do të dënohet për mëkatin e heshtjes. Zotit?! Po kush e di adresen e tij? Lutu! Lutu, më thotë një za nga brenda dhe Zoti do e dëgjojë lutjen tande dhe ka me të çlirue prej këtij mëkati. Ti do flasësh. Do keshë mundësi të shkarkohesh,
Read More...

Aurel PLASARI – 1500 lekë kujtesë historike

Në debatet për mbrojtjen dhe ruajtjen e ndërtesës kulturore shumëfish historike, në të cilën funksionojnë sot “Teatri Kombëtar” dhe “Teatri Eksperimental”, kam ngulmuar më se një herë që t’i shkohet krimit në zanafillë. Të merremi me