GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit
Browsing Category

Aktualitet

Ironia e rritjes së pagave

Në garën e ethshme rajonale, Shqipëria nuk ka arritur të shkëlqejë gjatë dekadave të fundit. Faktet dhe statistikat e kanë renditur atë pothuajse gjithnjë në fund. Të ardhurat për frymë në vitin 2021 ishin sa 32% e mesatares

21 janari, karafilat e propagandës pengojnë drejtësinë

Katër jetët e humbura më 21 janar 2011, ende kërkojnë drejtësi, jo vetëm gjyqësore por mbi gjithçka, morale. 12 vjet më pas, ndoshta të katër viktimat nëse do ishin në jetë do gjendeshin në revoltë, protestë kundër qeverisë së sotme, ose

Terrorizëm mbi kryeqytetin

Vehap KOLA Nuk ka emër tjetër për këtë plojë mbi çdo simbol, mbi çdo shenjë te ekzistencës tonë si njerëz dhe komunitete të qytetëruar. Kushdo që po ndihmon në futjen e Kullës së Sahatit dhe Xhamisë së Et’hem Beut në xhepin e një