GazetaTjeter.com
Analiza e lajmit


Kliko për më shumëKliko për më shumë

Nga Luçiano BOÇI – “Gomari” na doli që jo vetëm “fluturoka”, por dhe qëndroka me ditë në ajër

“FLUTURON GOMARI”. Të gjithë besoj e kemi lozur atë lojën që na shkrinte së qeshuri kur ishim të vegjël, “Fluturon, fluturon”!

Vendosnim gishtat në tokë dhe lojtari i rradhës “bërtiste”, duke ngritur gishtin lart, objektin që pretendonte se fluturonte.

Ai që gabonte, penalizohej.

E qeshura jonë arrinte kulmin sidomos në rast se dikushi nga folësat lëshonte thirrjen “Fluturon gomari…me gjithë kosha” dhe ndonjë nga pjesëmarrësit ngrinte dhe ai gishtin.

M’u kujtua kjo histori sapo lexova që Kryeministri ynë na u lëshoka një herë në tre ditë si i çartur me çarter personal në qiellin e pamatë me lekë që i harxhon pa fund.

Fëmijërisë sonë kështu iu rrëzua tanimë dhe një mit i së qeshurës së sinqertë.

“Gomari” na doli që, jo vetëm “fluturoka”, por dhe qëndroka me ditë në ajër, duke shkrirë lekët e xhepave të shqiptarëve!

Respekt për gomarin e vërtetë të fëmijërisë sime që na gëzonte pa masë me fluturimin e tij imagjinar!


Ju, sigurisht, jeni të lirë t'i përdorni materialet tona, por në çdo rast duke cituar medien dhe autorin.
Ju gjithashtu mund të lexoni
VINI RE: Disa materiale në këtë hapësirë janë marrë nga interneti, duke u vlerësuar si në përdorim publik. Nëse subjektet e pranishme në foto ose video, apo autorët do të kenë diçka në kundërshtim me publikimin, do të mjaftojë të kërkojnë heqjen duke dërguar një email në: kontakt@gazetatjeter.com. Ne do të marrim masa sa më shpejt të jetë e mundur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More