- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

SHKENCË

Ja çfarë shihet përpara vdekjes

Një studim zbulon atë që shohim kur jemi një hap larg vdekjes Në revistën “Annals of the New York Academy of Sciences” është botuar studimi i kryer nga shkencëtarët e Critical Care and Resuscitation Research pranë New York University

E vërteta e jetës pas vdekjes

Zbulime të reja: shkencëtarët kanë vërtetuar që ekzistenca vazhdon. Vdekja është një pasojë fatkeqësisht e pashmangshme e jetës, por tani studiuesit e NDE (Near Death Experience), pra të eksperiencave pas-vekjes besojnë se kanë gjetur

Mesazhet e ëndrrave

Kohët e fundit kanë qenë të shumë njerëzit që kanë raportuar se ëndërrojnë më shumë se zakonisht dhe se bëjnë ëndrra të çuditshme, surrealiste, tejet të gjalla dhe shumëngjyrëshe. Dhe janë specialistët që sqarojnë se pse: flemë më gjatë

Si të kemi ëndrra të kthjellta

Domethënë, ato që bëhen në një gjendje të koshiente dhe të vetëdijshme, dhe që mund të kontrollohen Për shekuj me radhë, shkrimtarët, artistët, poetët dhe filozofët u janë dedikuar ëndrrave dhe, që kur Sigmund Freud shpiku psikanalizën,

Çlirim KOKONOZI – Edhe ëndrrat gënjejnë

“Triumfi i Brunës” Bruna, një vajzë 20 vjeçe studente e vitit të dytë në Fakultetin X…,inteligjente e me pamje shumë tërheqëse, vazhdimisht ndjehej si e përkëdhelur nga fati. Rritur në një mjedis familjar gjithë përkujdesje, ajo