Browsing Category

LIFESTYLE

Shkatërrimi spektakolar i centralit – VIDEO

Mbërrijnë nga Rugeley, Staffordshire, në Angli, imazhet spektakolare të shkatërrimit të një termocentrali elektrik me qymyr të mbyllur pesë vjet më parë. Në video mund të shihet ekzekutimi i përsosur i katër shpërthimeve që shkatërruan

Vende përrallore që ekzistojnë vërtetë

Kështjella magjepsëse, rrënoja të frikshme dhe peizazhe të mbështjella me mite dhe folklor. Disa nga veprat më të mëdha të përrallave më të famshme janë të bazuara nëpër vende në botën reale. Shkojmë së bashku për të zbuluar destinacionet

Pesë makinat më të shitura në botë

Renditja e makinave më të shitura në botë sheh një dominim të japonezeve: nga modelet që zënë pesë vendet e para, katër vijnë nga Rising Sun (Dielli që lind). Renditja u përpilua duke përdorur të dhënat e siguruara nga Focus2Move mbi

Kamperi më i lirë në botë

Çmimi i tij është ai i një makine të vogël Vera po afron me hapa të mëdhenj dhe shumë po planifikojnë pushimet. Këtë vit më në fund do të mund të shijojmë pushimet pak më afër normalitetit dhe me siguri edhe mes jush do të ketë adhurues

Solari, kënaqësia e rrezikshme

Solari u shfaq për herë të parë në Amerikë, në vitin 1978, nga Friedrik Uolf, i cili filloi t'ia liçensonte këtë teknologji kompanive të tjera. Solarët e fundit modernë, nuk kanë shumë ndryshime nga sistemi origjinal. Teknologjia e