- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

Kafshë

Kuno, qeni që shpëtoi ushtarët në Afganistan

Gjatë një sulmi nga milicët britanikë kundër -Qaeda në Afganistan, nuk e mendoi dy herë: u turr kundër një njeriu të armatosur dhe, edhe pse plumbat e përshkonin ngado, arriti të shpëtojë jetën e shokëve të tij njerëz. Për këtë arsye,

11 gjëra që mund të parandjejnë qentë

Qeni është sigurisht miku më i mirë i njeriut. Ka shumë virtyte siç janë ndershmëria, besnikëria, shoqëria, ngrohtësia që e lidh me të zotin e tij pa kushte dhe me vetmohim. Po ashtu është edhe kafsha shtëpiake më e dashur. Por qeni ka