- SPONSOR -


- SPONSOR -

Browsing Category

Makina

Mercedes nuk do të prodhojë më berlina në SHBA

Në orët e kaluara, grupi Daimler ka marrë një vendim që disa e kanë quajtur “historik”. Kështu, për të përballuar krizën dhe nga rënia e shitjeve për shkak të efekteve të krizës shëndetësore që lidhen me pandeminë e Koronavirusit, grupi

Makina më inovative në botë

Porsche Taycan është vlerësuar si më e miri në këndvështrimin teknologjik në tregun e sotëm të automjeteve Kush është makina më inovative në botë? Sot kemi përgjigjen: falë kontributit të 27 elementeve të reja teknologjike, Porsche

Dizajni ekstrem i Ferrarit F42

Një stilist i talentuar polak ka imagjinuar një makinë ekstreme nga këndvështrimi aerodinamik, pjesërisht si homazh për F40 Një kryevepër stili e parë edhe në detajet më të vogla, me një dizajn ekstrem. Kështu mund të përshkruhet me pak

Makina e policisë më e shpejtë në botë

Bugatti Veyron, në përdorim nga forcat e policisë në Dubai, që theu rekordin e Lamborghini Gallardo të policëve italianë. Veyron arrin 408 kilometra në orë (karshi 325 km/orë të Gallardos) dhe shkon nga 0 në 100 metra në dy sekonda e